Mersin-Adana-Osmaniye-
Karacailyas Muhtarı Ergün Aras, bölgede çalışmaların son hızla sürdüğünü belirterek, yolun önemli bölümünde sona gelindiğini söyledi.
Muhtar son durumu açıkladı
Yaklaşık üç yıla yaklaşan hızlı tren ve tren güzergahı çalışmaları boyunca özellikle Karacailyas’ta günlük ulaşımın ara sokaklara yönlendirildiğini belirten Aras, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgede trafik akışının yeniden rahatlayacağını ifade ederek, “Alt geçit yolu neredeyse bitmek üzere. Ay sonuna doğru yol, en azından alt yol açılır ve araç güzergahları direkt olarak bu güzergahı kullanabilir” dedi.
Öte yandan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Aras, “Ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Son hızla çalışmalarını sürdürüyorlar” diye konuştu.
Mersin-Adana-Osmaniye-


