Başkan Ali Boltaç’ın yönlendirmesiyle gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri koordineli bir şekilde sahada görev yaptı.

Vatandaşlardan gelen ihbarlar, ALO 153 TİM hattı üzerinden hızlı bir şekilde değerlendirilerek ekipler kısa sürede ilgili bölgelere yönlendirildi. Olası yeni olumsuzlukların yaşanmaması için Tarsus Belediyesi ekipleri sabahın ilk ışıklarına kadar çalışmalarını sürdürdü.

Tarsus’ta Tatil Coşkusu: Çocuklar Hem Eğlendi Hem Öğrendi
Tarsus’ta Tatil Coşkusu: Çocuklar Hem Eğlendi Hem Öğrendi
İçeriği Görüntüle

7 (3)-1

Başkan Boltaç: “Tarsus İçin Her An Görevdeyiz”

Yoğun yağış sonrası değerlendirmelerde bulunan Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, vatandaşlardan gelen tüm ihbarların titizlikle değerlendirildiğini belirterek şunları söyledi: “Gelen her ihbara hızlıca müdahale ediyor ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için çalışıyoruz. Yaşanılan bu olumsuz durumla ilgili tüm ekiplerimizin sahada, vatandaşımızın yanında olduğunu belirtmek isterim. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz Tarsus için her an görevdeyiz.”

6 (4)

Tarsus Belediyesi Vatandaşın Yanında

Tarsus Belediyesi, kentte yaşanabilecek olumsuz hava koşullarına karşı ekiplerini hazır tutarak, vatandaşların güvenliği ve konforu için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi