Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Organ Seçimleri Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tamamlandı. 18 binden fazla seçmenin sandık başına gittiği seçimlerde, 41 meslek grubunda 281 meslek komitesi üyesi ile meclis üyeleri belirlendi. Seçim sonuçlarının ise 7 Ekim’de kesinleşeceği bildirildi.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 29. Grup Kırtasiye, Matbaa, Reklam Ajansları ve Basın Yayın Hizmetleri Komitesi’nde seçimi Beyaz Liste kazandı. Beyaz Liste'den meclise girmeye hak kazanan Cengiz Özmen, Sıtkı Evren Arkan ve Yakup Gitmiş, yeni dönemde sektörü mecliste temsil edecek.
Yapılan seçimlerin adeta bir demokrasi şöleni olduğunu ifade eden Cengiz Özmen, “sektörün daha güçlü olması için aday olan, seçim kampanyası yürüten ve demokrasi şölenine ortak olan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
Seçimlerin bir demokrasi yarışı olduğunun altını çizen Özmen, “Bize oy veren, vermeyen tüm meslektaşlarımıza ilgileri, destekleri ve gösterdikleri demokratik katılım için içtenlikle teşekkür ederim. Bize güvenip seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Artık şimdi şalıma zamanı. İlk meclis toplantısının ardından sektörümüzün daha güçlü olması için çalışmaya başlıyoruz. Sektörümüzün geleceği artık emin ellerde” diye konuştu.



