Sadettin Saran, Yönetim Listesini Teslim Etti: Fenerbahçe'de Seçim Süreci Hız Kazandı
Sadettin Saran, Yönetim Listesini Teslim Etti: Fenerbahçe'de Seçim Süreci Hız Kazandı
İçeriği Görüntüle

Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Nijerya'nın Ruanda ile oynadığı karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkan Osimhen, maçın henüz 7. dakikasında fileleri havalandırdı ancak gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Mücadelenin 36. dakikasında ise Galatasaraylı taraftarları endişelendiren bir an yaşandı.

Yıldız golcü, ikili mücadele sonrası yerde kalınca sahada kısa süreli bir sessizlik oluştu. Tedavisinin ardından oyuna devam edemeyen Osimhen, teknik heyetin eşliğinde kenara alındı. Milli takım yetkilileri oyuncuya moral verirken, yapılacak detaylı kontrollerin ardından oyuncunun durumunun netleşeceği bildirildi.

A-1

Gözler Şampiyonlar Ligi Maçına Çevrildi

Galatasaray, 18 Eylül Perşembe günü Şampiyonlar Ligi’nde Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile kritik bir maça çıkacak. Teknik direktör Okan Buruk’un planlarında kilit bir rol oynaması beklenen Osimhen’in sağlık durumu, bu mücadele öncesinde yakından takip ediliyor.

Kulüp doktorlarının Nijerya Milli Takımı ile temas halinde olduğu ve oyuncunun İstanbul'a dönüşü sonrası detaylı bir sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi