MÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen törende, MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Mehmet Sait Kayan, üyelerin yoğun ilgisi ve katkıları sayesinde projeye en yüksek katılım sağlayan şube unvanını elde ettiklerini duyurdu.

Başarıyı taçlandıran plaket, T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından Mehmet Sait Kayan’a takdim edildi.

Mahkeme Kararıyla CHP’nin 3 İlçe Kongresi İptal Edildi
Mahkeme Kararıyla CHP’nin 3 İlçe Kongresi İptal Edildi
İçeriği Görüntüle

543686733 18290631325251524 4588911251650908527 N

Kayan, törende yaptığı değerlendirmede, “Bu ödül, tüm üyelerimizin ortak gayreti ve desteğinin bir sonucudur. Şubemiz adına bu anlamlı projede birinci olmak bizler için büyük bir gurur” dedi.

MÜSİAD Mersin yönetimi, projeye öncülük eden MÜSİAD Genel Başkanı Burhan Özdemir başta olmak üzere emeği geçen tüm üyelere teşekkür ederek, “Aile Dostu İş Yeri Projesi’nin iş dünyasında sosyal sorumluluk bilincini daha da güçlendirmesini temenni ediyoruz” mesajını paylaştı.

Muhabir: Kübra Polat