Motosiklet Eğitmenleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Güder, Mersin Motosiklet Eğitmenleri Derneği Başkanı Tevfik Dinçer ve Mersin Motosiklet Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Yüksel, Mersin Vali Yardımcısı Ahmet Gazi Kaya ile makamında bir araya geldi. Ziyarette Mersin’de son günlerde artan motosiklet kazalarına ilişkin fikir alışverişi ile motosiklet güvenli sürüşün yaygınlaştırılması üzerine konular görüşüldü.

Vali Yardımcısı Ahmet Gazi Kaya, nazik ziyaretlerinden dolayı motosiklet kullanıcılarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Pediatrik ergoterapi nedir? Çocukların gelişimindeki rolü
Pediatrik ergoterapi nedir? Çocukların gelişimindeki rolü
İçeriği Görüntüle

Motosiklet Eğitmenleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Güder de kendilerini kabul ettiği için Vali Yardımcısı Kaya’ya teşekkür ederek ülke genelinde yaptıkları projelerden bahsetti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Muhabir: Ahmet Atala