MSK Başantrenörü Can Sevim, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, iyi mücadele etmelerine rağmen mağlubiyetin nedenlerini analiz etti.

"Kritik Anlarda Basit Hatalar Yaptık"

Maç boyunca sergilenen performanstan bahseden Başantrenör Sevim, özellikle rakip takımın fiziksel gücüne dikkat çekti:

ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA Karşısında İlk Yarıyı Önde Tamamladı
ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA Karşısında İlk Yarıyı Önde Tamamladı
İçeriği Görüntüle

“Maç boyunca iyi mücadele ettik ancak Fenerbahçe'nin fiziksel üstünlüğü vardı. Kritik anlarda savunma ve hücumda basit hatalar yaptık; organize olamadığımız pozisyonlar oldu. Bu hataların farkındayız ve geliştirmemiz gerekiyor”

Can Sevim, takımın potansiyeline güvendiğini belirterek, her maç gelişmek zorunda olduklarını vurguladı.

Önlerindeki süreci değerlendiren Sevim, bu hafta Avrupa Kupası maçı olmamasını bir fırsat olarak göreceklerini ifade etti. Tecrübeli çalıştırıcı, bu süreyi hataları gidermeye ayıracaklarını söyledi:

"Potansiyeli yüksek bir takımız; her maç gelişmek zorundayız. Önümüzde Avrupa Kupası maçı olmadığı için bu hafta hatalar üzerine yoğunlaşacağız. Ama ben takıma inanıyorum.”

Mersin MSK, aldığı bu mağlubiyetle ligde 7 puanda kalırken, Fenerbahçe Beko ise galibiyet serisini sürdürdü.

Kaynak: Haber Merkezi