Ziyarette AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve Silifke İlçe Teşkilatı da yer aldı. Heyet, yangın bölgesindeki vatandaşlarla görüşerek hem sürece ilişkin bilgi aldı hem de vatandaşın isteklerini not aldı.

1-23

Mersin'de Aranan Şahıslara Geçit Yok
Mersin'de Aranan Şahıslara Geçit Yok
İçeriği Görüntüle

Yangına ilişkin açıklamalarda bulunan İl Başkanı Adem Aldemir, devletin tüm kurumlarının ilk andan itibaren koordineli şekilde müdahalede bulunduğunu ifade ederek, “İtfaiye ekiplerimiz, Orman Genel Müdürlüğü, AFAD ve gönüllüler canla başla söndürme çalışmalarını tamamladı. Hasar tespiti noktasında da tüm kurumlarımız tam bir hassasiyet içinde görev başında” dedi.

2-12

Alevlerle mücadele eden sahadaki personele teşekkür eden Aldemir, “Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin” ifadelerini kullandı. Öte yandan, AK Parti heyeti, yangınla mücadelede görev alan personeli de ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.

Muhabir: Bilge Çakır