TBMM’de “Görünenin Ötesinde Gazze” Belgeseli Gösterilecek
TBMM’de “Görünenin Ötesinde Gazze” Belgeseli Gösterilecek
İçeriği Görüntüle

AK Parti Mersin teşkilatı, gençlerin heyecanı, enerjisi ve inancının hem şehir hem de ülke için büyük bir güç kaynağı olduğuna dikkat çekti. Parti yetkilileri, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bu davaya olan inancı bizlere güç veriyor. Tuğra Dizge kardeşimizin katılımı ile daha da büyüyen ailemizle Mersin’imiz ve ülkemiz için çok daha büyük hedeflere yürüyeceğimize yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, AK Parti Mersin İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Kurucu Üye Ali Bingöllü, eşi Zühal Bingöllü ve Dr. Ayşe Yavaşoğlu’na da teşekkür edildi. Ziyaretlerin teşkilat için önemli bir motivasyon kaynağı olduğu belirtildi.

Parti yöneticileri, katılımlar ve ziyaretlerle daha da güçlenen AK Parti Mersin teşkilatının, gençliğin dinamizmiyle geleceğe güvenle baktığını ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi