Tarsus Belediyesi, olumsuz hava koşulları nedeniyle Kleopatra Kapısı yanı Kent Meydanı’nda gerçekleştirilmesi planlanan Bayram Sofrası’nı sahaya taşıdı. Hazırlanan yemekler, Tarsus Belediyesi ekipleri tarafından kapı kapı dağıtılarak vatandaşların evlerine ulaştırıldı.

Emeklilerden ‘4 bin lira torun harçlığı bile değil’ çıkışı
Emeklilerden ‘4 bin lira torun harçlığı bile değil’ çıkışı
İçeriği Görüntüle

Çalışma kapsamında 15 bin kişilik yemek, içecek, tatlı ve ekmek dağıtımı gerçekleştirildi. Bayramın paylaşma ve dayanışma ruhu, kentin dört bir yanında hissedildi.

"Kimsenin bayramı eksik kalmasın"

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Bugün hemşehrilerimizle aynı sofrada buluşmayı çok isterdik. Ancak hava koşulları buna imkân vermediği için bu tabloyu yaşayamadığımızdan dolayı üzgünüz. Yine de bayramın bereketini ve o birlik duygusunu eksik bırakmak istemedik. Bu yüzden soframızı evlere taşıdık. İstedik ki hiçbir hanede bayramın sıcaklığı eksik kalmasın. Her koşulda hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kent meydanında kurulması planlanan Bayram Sofrası bu kez evlere taşınırken, Tarsus Belediyesi bayramın bereketini binlerce haneye ulaştırdı.

Kaynak: Haber Merkezi