Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nden (MESKİ) alınan bilgilere göre, bugün kentin farklı ilçelerinde içme suyu kesintileri meydana geliyor.
Akdeniz ilçesi Toroslar Mahallesi’nde, Yatırımlar ve İnşaat Dairesi Başkanlığı uhdesinde yürütülen altyapı çalışmaları sırasında oluşan içme suyu arızası nedeniyle, Anadolu, Cumhuriyet, Kazanlı’nın bir bölümü ve Toroslar Mahallesi’nin tamamında kesinti uygulanıyor. Suların 14.00’e kadar verilmesi planlanıyor.
Tarsus’un Bahşiş Mahallesi’nde ise enerji kesintisinden kaynaklı olarak içme suyu hizmeti kesildi. Mahallede su kesintisinin 19.00’a kadar süreceği bildirildi.
Anamur ilçesinde meydana gelen içme suyu arızası sebebiyle Kızılaliler Mahallesi’nde sabah saatlerinde başlayan kesintinin 12.00’ye kadar devam etmesi bekleniyor.
Çamlıyayla ilçesinde de şebeke hattı arızası nedeniyle Cumayakası Mahallesi’nde Kaleönü Caddesi, Uzun Sokak, Bahtiyar Sokak, Kanarya Sokak, Limonlu Sokak, Kanuni Sokak ve Elmalı Sokak’ta su kesintisi yaşanıyor. Kesintinin 12.01’e kadar giderileceği açıklandı.
MESKİ, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmaların hızla sürdürüldüğünü belirtti.