Mersin Emlakçılar Odası yönetimi, kentin en büyük ilçesi olan Tarsus’ta saha çalışmaları gerçekleştirdi. Oda üyeleri ve sektör temsilcileriyle buluşan Başkan Mehmet Sinan Canpolat, meslektaşlarının sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu.

"Samimi ve Dürüst Yönetim Anlayışı Önceliğimiz"

2020 yılında göreve geldikleri günden bu yana üyelerle iç içe bir yönetim modeli benimsediklerini ifade eden Başkan Canpolat, Mersin merkezde yakaladıkları ivmeyi tüm ilçelere yaymayı hedeflediklerini belirtti. Özverili çalışmaların sahada karşılık bulduğunu kaydeden Canpolat, şu değerlendirmede bulundu:

"Göreve geldiğimiz günden bu yana dürüst ve samimi bir yöneticilik anlayışıyla hareket ettik. Üyelerimizin bizlere gösterdiği sevgi ve saygı, doğru yolda olduğumuzun en büyük kanıtıdır."

!!!Teşekkürler Tarsus!!!Kıymetli Üyelerimiz Ve Meslektaşlarımız,Mersin Emlakçılar Odası Olarak,G

Tarsuslu Meslektaşlara Teşekkür

Tarsus ziyaretindeki misafirperverliğe vurgu yapan Başkan Canpolat, ilçedeki meslektaşlarının ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tarsus’un oda için stratejik bir öneme sahip olduğunu belirten Canpolat, "Tarsus’taki hepsi birbirinden kıymetli üyelerimiz bizleri en güzel şekilde ağırladı. Gösterdikleri yakın ilgi ve alaka için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

"METEMO Ailesi" Olarak Yeni Dönem Hedefleri

Önümüzdeki dönemde de aynı kararlılıkla çalışacaklarını ifade eden Canpolat, mesleki standartların yükseltilmesi ve sektörün prestijinin korunması için projeler üretmeye devam edeceklerini vurguladı. Açıklamasını iyi dileklerle tamamlayan Başkan Canpolat, şu ifadeleri kullandı:

MSK, Şeytanın Bacağını Sonunda Kırdı
MSK, Şeytanın Bacağını Sonunda Kırdı
İçeriği Görüntüle

"METEMO Ailesi olarak, yeni dönemde de aynı hizmet aşkı ve kararlılıkla mesleki çalışmalarımızı yürüteceğiz. Tüm meslektaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı bir çalışma hayatı diliyorum."

Muhabir: Ebru Dost