Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde başlayan yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı 13 arazöz, 3 su tankı, 2 ilk müdahale aracı, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve jandarma sevk edildi. Karadan yürütülen çalışmalara, 3 yangın söndürme helikopteri de havadan destek verdi.

O Davadaki Hapis Cezası Bozuldu!
O Davadaki Hapis Cezası Bozuldu!
İçeriği Görüntüle

Ekiplerin saatler süren zorlu çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Bölgede yangının tekrar alevlenmesini önlemek amacıyla soğutma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, çalışmalara katılan ekiplere teşekkür etti. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından yangın söndürme çalışmalarına katılan personele ve vatandaşlara yemek ve su ikramında bulunuldu.

Kaynak: Haber Merkezi