Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türk Sporunun alt yapısına yönelik projesi olan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 19-23 Temmuz tarihleri arasında Denizli'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Judo Türkiye Finalleri 252 sporcu ile yapıldı. Müsabakalar sonunda yapılan ödül töreninde sporcular, kupa ve madalyalarını Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ile Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman'ın elinden aldı.
"Analig projesi ile sporcular tecrübe kazanıyor"
Denizli olarak farklı branşlarda birçok ulusal organizasyona ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Anadolu Yıldızlar Ligi projesi çerçevesinde Judo Türkiye Final Müsabakalarının da başarıyla gerçekleştiğini kaydetti. Analig projesi ile milli takımlara altyapı oluşturacak bir sürecin yaşandığını ve sporcuların müsabaka deneyimi kazandığını söyleyen İlman, katılan tüm sporcuları mücadelelerinden dolayı kutladı.
Denizli'de dolu dolu 5 gün geçirdiler
Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Finalleri için Denizli'ye gelen sporcu kafileleri ilk gün kültür gezisinde biraraya geldi. Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi ile Pamukkale Travertenlerini gezen sporcular Denizli'nin güzelliklerini keşfetme imkanı buldular. PAÜ Spor Salonunda mindere çıkan judocular, Türkiye derecesi yapabilmek için 5 gün boyunca kıyasıya mücadele etti.
Judoda şampiyonlar belli oldu
Judoda şampiyonlar belli oldu
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler

18 Eylül 2025 Altın Fiyatları: Gram, Çeyrek, Cumhuriyet Altını Ne Kadar Oldu?

Asgari ücretliler dikkat: Yeni maaşın bu olması bekleniyor

Mersin'de ev sahibi olma şansı: Mahkemeye düştüğü için 3+1 ev bu rakamdan satılacak

Su Kesintisi Mersinlileri Etkileyecek! İşte Detaylar

Mersin Mut'ta 13.587 m² tarla mahkemeye düştüğü için bu rakamdan satılacak

Mersin'de 13 dönüm bağ bu fiyata satılacak! İşte yatırım şansı