Masterchef’de duygusal veda

Masterchef’de duygusal veda cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

MasterChef’de elenen isim dün geceki kıran kırana mücadele sonunda belli oldu.


MASTERCHEF'TE İLK TURDA KİMLER ÇIKTI?

Büyük finale az bir zaman kala MasterChef'te potaya yer alan isimler bu hafta Ayaz, Batuhan, Tolga, Esra, Dilara, Hasan ve Eren, oldu.

Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in verdikleri 45 dakikalık süre sonunda yarışmacılar oldukça farklı yemekler ortaya çıkardı. Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonrası ilk tur sonunda yukarı çıkan isimler; Ayaz, Dilara ve Hasan oldu.

MASTERCHEF'TE O İSİM ELENDİ?

Eleme turu final etabına Ayaz, Esra, Tolga ve Batuhan kaldı. Şefler bu turda yarışmacılardan bu kez Mehmet şefin imza yemeği "dana yanağı" istedi. Verilen süre ile beraber yarışmacılar en iyi tabağı çıkarmak için zamanla yarıştı.

AYAZ TABAĞINI ÇÖPE ATTI

Heyecanlı ve gergin geçen turun sonunda sürenin bitmesiyle birlikte yarışmacılar tabaklarını şeflere sundu. Öte yandan süre sonunda yarışmacılar mutfağı toplarken Ayaz dalgınlıkla sosunu çöpe attı. Ayaz'ın fark etmeden sosunu çöpe atması final oyununda kaderini değiştirdi.

Tadım yapan şefler oy birliği ile final eleme etabından geçen ilk yarışmacılar Esra ve Tolga oldu. Gecenin sonunda ise MasterChef All Star'dan elenen isim Ayaz oldu.

DUYGUSAL VEDA

Yarışmacı Ayaz elenmesinin ardından şunları söyledi; "Bazen istediğin gibi gitmez. Benim gelmek istediğim yer buraya kadar değildi, bundan eminim. Sosumu da bilerek değil gerçekten farkına varmadan atmışım. Diğer arkadaşlarım benden daha başarılı yaptı. Bugün kötü günüm, bugünü tarihe yazacağım kendim için. Hayatımda yaşadığım en kötü günlerden biri. Sorun yok, hayat devam ediyor. Yaşım daha 24 yolun başındayız. Başarılı olmak için savaşacağım. Nasibim buraya kadar. Bakalım, hayırlısı."