Sahil bandında yürütülen çalışmalar kapsamında kıyı şeridinde biriken evsel atıklar, plastik ve diğer çöpler titizlikle toplanarak bölge temizlendi. Özellikle rüzgar ve dalgalarla kıyıya sürüklenen atıkların temizlenmesiyle Boğsak sahili yeniden daha sağlıklı ve estetik bir görünüme kavuştu.

Belediye ekipleri tarafından gün boyu sürdürülen çalışmalarda hem sahil hattı hem de çevresindeki yürüyüş alanları elden geçirildi. Yetkililer, çevre temizliğinin sadece belediye ekiplerinin değil, tüm vatandaşların ortak sorumluluğu olduğuna dikkat çekti.

“Temiz Silifke, Temiz Çevre” anlayışıyla hareket ettiklerini belirten belediye yetkilileri, vatandaşlara da çağrıda bulunarak çöplerin yere değil çöp kutularına atılması gerektiğini vurguladı.

Adana'da şeftali ağaçları çiçek açtı
Adana'da şeftali ağaçları çiçek açtı
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Koray Ünlü