82 yaşındaki Nezahat Kaygılaroğlu, tedavi gördüğü Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

15 kişinin şahit olduğu nikahla dünya evine girdiler
15 kişinin şahit olduğu nikahla dünya evine girdiler
İçeriği Görüntüle

Acı haber, Kaygılaroğlu'nun sosyal medya paylaşımıyla duyurulmuştu. Babaanne Nezahat Kaygılaroğlu, bugün Balıkesir’de düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Balıkesir Tarihi Zağnos Paşa Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kaygılaroğlu'nun naaşı, sevenlerinin dualarıyla Başçeşme Mezarlığı'na defnedildi. Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun da katıldığı törende, sevenleri ve dostları onu bu zor gününde yalnız bırakmadı.

Ünlü oyuncu, bu yılın Haziran ayında da büyükbabası Metin Kaygılaroğlu'nu kaybetmişti. Ardı ardına gelen bu kayıplar, Kaygılaroğlu ailesini yasa boğdu.

Kaynak: İHA