Valilikten yapılan açıklamada, 20 Eylül 2025 tarihinde saat 05.00 sıralarında Akdeniz ilçesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bazı şahısların motosikletleriyle seyir halinde tehlikeli hareketlerde bulunup gürültü yaparak çevreye rahatsızlık verdiklerinin tespit edildiği bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma sonucunda S.R., H.İ.T., A.C.Y. ve E.A. isimli şahısların kendi güvenlikleri ile diğer sürücü ve yayaların güvenliğini tehlikeye attıkları ve çevreye gürültü yaparak rahatsızlık verdiklerinin belirlendiği ifade edildi.

İBB davasında 2 kişi daha gözaltına alındı
İBB davasında 2 kişi daha gözaltına alındı
İçeriği Görüntüle

Açıklamada, şahıslar hakkında Trafik ve Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 10 bin 951 TL para cezası uygulandığı kaydedildi.

Mersin Valiliği, “Mersin’imizin huzurunu ve güvenliğini daim kılmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Haber Merkezi