Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 4 No’lu Hayvansal Ürünler ve Destek Faaliyetleri Meslek Komitesi, Yenişehir Balık Pazarı’ndaki işletmelerin yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Komite üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’ın başkanlığında ilk görüşmeyi Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile yaptı. Ardından ikinci toplantı MTSO binasında gerçekleştirildi.

Toplantıya Başkan Çakır’ın yanı sıra komite üyeleri, Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Tamer Güner ve pazarda faaliyet gösteren işletmeciler katıldı. Görüşmede, esnafın beklentileri doğrultusunda hazırlanan çözüm önerileri masaya yatırıldı ve Belediye Başkanı Özyiğit’e sunulacak yol haritası netleştirildi.

Mersin’de aidat artışları meclis gündeminde
Mersin’de aidat artışları meclis gündeminde
İçeriği Görüntüle

548131034 1514217879572262 2163597652727832485 N

Kaynak: Haber Merkezi