Akdeniz Belediyesi, çocuklara yaz tatilini hem eğlenceli hem de faydalı geçirebilecekleri bir imkân sunuyor.

Beşiktaş’ta Yeni Sezon Öncesi Sağlık Taramaları Başladı
Beşiktaş’ta Yeni Sezon Öncesi Sağlık Taramaları Başladı
İçeriği Görüntüle

Alanında uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilecek eğitimlerde çocuklara, seçtikleri spor dalının temel kuralları öğretilerek hem fiziksel gelişimlerine katkı sağlanacak hem de takım bilinci ve spor disiplini kazandırılacak. Sporla tanışacak olan çocuklar, aynı zamanda arkadaşlık duygularını da pekiştirme fırsatı bulacak.

Kurslar, 23 Haziran’da başlayacak ve 8 Ağustos’ta sona erecek. Eğitimler, güvenli ve profesyonel bir ortamda, Seyfi Ali Türkoğlu - Şafak Erdur Futbol Sahası’nda yapılacak.

508650378 122137548116775113 6888924212161013783 N

KAYITLAR BAŞLADI

Yaz Spor Kursları’na katılmak isteyen çocukların velileri, belirtilen spor sahasına hafta içi mesai saatleri içerisinde gelerek kayıt işlemlerini gerçekleştirecek. Ayrıca kurslarda kontenjanların sınırlı olduğu da bildirildi.

Muhabir: Haber Merkezi