Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarının sonrasında tahrip olan yollarda asfalt kaplama işlerine de devam ediyor.

MESKİ, TAHRİP OLAN YOLLARI SICAK ASFALTLA KAPLIYOR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde Mersin'in altyapısını modern ve kaliteli ekipmanlarla yenileyen MESKİ, altyapı çalışmalarının akabinde asfalt kaplama ve tamiratlarına da devam ediyor. MESKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı'na bağlı Asfalt Şube Müdürlüğü, yapım, bakım-onarım faaliyetleri, deplase veya rehabilitasyon çalışmaları sonrasında bozulan yolların kaplamasını, asfalt tamiratını ve yama işlerini sürdürüyor. MESKİ, 1 yıllık sürede tüm ilçelerde 580 bin metrekare olmak üzere toplam 115 kilometre uzunluğunda yaklaşık 140 bin ton bitümlü sıcak karışım asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

ARAYAN: "KESİNTİSİZ VE KONFORLU ULAŞIMI SAĞLADIK"

MESKİ Asfalt Şube Müdürlüğü'nde Kontrol Mühendisi olarak görev yapan Cem Arayan; "Altyapı çalışmaları sonucu tahrip olan yolları kısa sürede sıcak asfaltla kaplayarak daha güvenli ve rahat bir ulaşım ağı oluşturuyoruz. 2024 yılında Mersin genelinde 140 bin ton asfalt dökümü gerçekleştirerek, vatandaşlarımıza kesintisiz ve konforlu ulaşımı sağladık. Çalışmalarımıza aralıksız, memnuniyetle devam edeceğiz" dedi.

Doğuş Derya kimdir, kaç yaşında? CTP Milletvekili Doğuş Derya nereli mi?
Doğuş Derya kimdir, kaç yaşında? CTP Milletvekili Doğuş Derya nereli mi?
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Haber Merkezi