Yağmur sonrası berraklaşan gökyüzü ve dalgaların sakin görüntüsü, sahil bandında kartpostallık manzaralar oluşturdu. Sabahın erken saatlerinden itibaren sahil şeridinde yoğunluk gözlemlenirken, aileler çocuklarıyla birlikte parklara ve yürüyüş yollarına akın etti. Kimileri bisiklet sürerken kimileri sandalyede oturup güneşlendi, bazı vatandaşlar ise balık tutmayı tercih etti.
Güneşli havayla birlikte hem moral bulan hem de açık havaya hasret kalan vatandaşlar, sahillerde adeta nefes aldı. Özellikle Atatürk Parkı ve Kültür Park'ta yoğunluk dikkat çekti.
Esnaf da güneşli havadan nasibini aldı. Sahil çevresindeki kafe ve büfelerde hareketlilik artarken, işletmeciler yağışlı günlerin ardından gelen yoğunluktan memnun olduklarını dile getirdi.




