Kocamaz, İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez'in, Meclis Başkanvekili koltuğunda oturan Pervin Buldan'ın geçmişte İmralı'ya giderek teröristbaşıyla görüşmesini eleştirmesi üzerine Meclis'te hararetli dakikalar yaşandığını belirtti.

"Atatürk'ün Koltuğundan Ulaklık Yapılmaz" Vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar
İçeriği Görüntüle

Kocamaz, Turhan Çömez'in Buldan'a, "Atatürk'ün koltuğunda oturduğu sürece, İmralı Canisinden mesaj getirmesinin, ulaklık yapmasının yanlış olduğunu" hatırlattığını ifade etti. Pervin Buldan'ın bu konuşmayı hazmedemediğini ve barış için oraya gittiğini belirterek karşı atağa geçtiğini, ancak sözde terörsüz Türkiye ifadesini ağzına almadığını öne sürdü. Buldan'ın köşeye sıkışınca oturuma iki kez ara verdiğini dile getirdi.

Kocamaz'dan MHP ve DEM Parti İçerik Benzerliği İddiası

Tartışmalar sırasında DEM Parti sıralarından İYİ Parti grubuna hakaretlere varan sataşmalar olduğunu belirten Kocamaz, en dikkat çekici iddiasını ise verilen aralardan sonraki konuşmalara sakladı:

"Grup Başkan vekilleri konuşurken, MHP ile DEM Parti grup Başkan vekillerinin konuşmaları nerede ise bir birinin aynısıydı! Belki kullandıkları kelimeler tıpa tıp birbirinin aynısı değildi, ancak içerik ve tema olarak aralarında sanki karbon kağıdı vardı!"

Kaynak: Haber Merkezi