Cami avlusunda yaşanan sevinç dolu anlar dikkat çekerken, çocukların yüzlerindeki mutluluk bayramın ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi. Aileler ise bu tür uygulamaların çocuklar üzerinde hem manevi hem de sosyal açıdan önemli etkiler bıraktığını dile getirdi.

Bayramların çocuklar için özel bir yere sahip olduğunu, geçmiş bayramların hatıralarını yaşatmayı amaçladıklarını belirten Ekinci, “Bizler de çocukken bayram sabahlarını heyecanla beklerdik. Harçlık almak, bayramlık giymek bizler için çok kıymetliydi. Bugün aynı mutluluğu çocuklarımızın yaşaması için küçük de olsa bir katkı sunmak istedik. Amacımız sadece harçlık vermek değil, çocuklarla cami arasında sıcak bir bağ kurmak” dedi.

Bakan Memişoğlu: Tıbbi cihaz alımlarında yerli üretim oranımızı yüzde 31’in üzerine çıkardık
Bakan Memişoğlu: Tıbbi cihaz alımlarında yerli üretim oranımızı yüzde 31’in üzerine çıkardık
İçeriği Görüntüle

Bayram namazı sonrası yapılan harçlık dağıtımıyla çocuklar hem bayram coşkusunu doyasıya yaşadı hem de unutamayacakları bir sabah geçirdi.

Kaynak: Refik Arıtürk