Hazırlıklarını Mersin Erdemli’de bulunan atış poligonunda sürdüren takım, antrenmanlarda özellikle şut ve pas çalışmaları üzerinde yoğunlaşıyor. Teknik direktör Hugo Almeida yönetiminde yapılan çalışmalarda, oyuncuların hem fiziksel hem de taktiksel açıdan hazır hale gelmesi hedefleniyor.
Kulüp yetkilileri, Esenler Erokspor maçına büyük önem verdiklerini belirterek, taraftarlardan takımlarına destek olmalarını istedi. Almeida’nın liderliğinde, oyuncuların motivasyonunu yüksek tutmak için saha dışında da çeşitli toplantılar ve analiz çalışmalarının yapıldığı öğrenildi.
Hatayspor’un teknik ekibi, maç öncesinde rakip takımın güçlü ve zayıf yönlerini değerlendirmeye devam ediyor. Taraftarlar, Hatay temsilcisinin bu hafta alacağı galibiyetle çıkışa geçmesini dört gözle bekliyor.
Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada sakat oyuncuların durumuyla ilgili de bilgi verildi. Yapılan açıklamadı, "Sporcumuz Carlos Strandberg'in 5 Eylül 2025 tarihindeki antrenmanda gelişen sol üst ön adale ağrısına yönelik 7 Eylül 2025'te yapılan MR sonucunda
Quadriceps kas grubu rektus femoris kas tendon bileşkesinde grade 1 strain (zorlanma) tespit edilmiştir. Kas liflerinde bozulma izlenmemiştir.
Sporcumuzun tedavisine başlanmış olup, yaklaşık iyileşme süresi 2 hafta olarak öngörülmektedir" ifadeleri kullanıldı.