Lusso Moena, “Markamıza yeni objeler dahil edeceğiz”

Lusso Moena, “Markamıza yeni objeler dahil edeceğiz” cukurovagazetesi.com

Mersin’de 2018 yılında kurulan ve büyük bir üne kavuşan Lusso Moena’nın kurucuları olan Elçin Soral, Caner Çakmak ve Alihan Güler gazetecilerin sorularını yanıtladı. Firmalarının kuruluş sürecini ve hizmet alanları hakkında konuşan Lusso Moena’nın yaratıcıları Mersin’de imza attıkları birçok proje ile beraber hedeflerini şöyle anlattı. “ Lusso Moena markası adı altında yeni bayiliklerimiz olacak. Bünyemize yeni yılda yeni objeler dahil edeceğiz” dedi.


Haber- Barış Köksal

Mersin’de kısa bir süre içinde büyük hizmet alanları için dekor ve aksesuarların yeni tercihi olan Lusso Moena, konfor ve şıklığı ilke edindiği hizmetinde evlerin ve ofislerin havasını değiştirmeye çoktan başlamış. Birçok yerden bayilik talebi de alan firma özellikle iş dünyasında ofis tasarımına dikkat çekerek, “Evlerimiz kadar iş yerlerimizde ticari kimliğimizin bir simgesi olduğunu düşünüyoruz. Ambians yaratmak için tercih edilecek koltukların konforuna ve görseline, ofis masanızda yer alacak anlamlı ve dikkat çeken aksesuara yer vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

“MERSİN’DE BİR EKSİKLİĞİ TAMAMLADIK”

İş dünyasının aksesuar alanında sıkça tercih ettiği marka olma özelliği taşıyan Lusso Moena Mersin’de  başladıkları hikayelerine yer vererek, “Modern çağın ve sosyal medyanın yaşam alanlarındaki etkisi ile görsel detayların daha çok ön planlada olduğu konforun ve şıklı­ğın birleşimiyle etkileyici detayları evlere ve ofislere yansıtmak için firmamızı 2018 yılında kurduk. Kendi yaşam alanlarımızda önem verdiğimiz aksesuarların ve dekorların beğenilmesiyle her bir aksesuarı dünyanın birçok farklı ülkesinden temin ederek Mersin’de eksikliğini hissettiğimiz ithal ev aksesuarları mağazamızı Adnan Menderes Bulvarı üzerinde açtık. Mağazamızın kurulduğu günden itibaren birçok ev ve ofisin aksesuarlarla son dokunuşlarını yaparak müşterilerimizin beğeni ve destekleriyle dünya markalarına mağazamızda ve online satışları­mızla yer veriyoruz” ifadelerini kullandı.

“YAŞAM ALANLARINI KEYİFLE ŞEKİLLENDİRİYORUZ”

Hizmet alanları ve tercih edilen ofis aksesuarlarının trendleri hakkında da bilgiler veren Lusso Moena kurucuları, “Ekip olarak mersin ve bütün illerde hizmet vermekteyiz. Ev, ofis ve inşaat firmalarının örnek dairelerini mimari ve dekorasyon hizmeti vererek yaşam alanlarınızı keyifle şekillendiriyoruz. Evlerimiz kadar iş yerlerimizde ticari kimliğimizin bir simgesi olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden ofislerde daha sıcak ve samimi bir ambiy­ans yaratmak için tercih edilecek koltukların konforuna ve görseline, duvarlarınızı süsleyecek tabloya, ofis masanızda yer alacak anlamlı ve dikkat çeken aksesuara yer vermeye çalışıyoruz. Bu sezonun trend aksesuarları arasında hayvan figürleri ve objeleri, kitap üstü objeler, büyük boy saksı ve bitkiler yer alıyor. Gümüş ve pirinç detayların hakim olduğu aksesuarları kristal parçalarla daha şık ve gösterişli hale getiriyoruz” diye konuştu.

“MÜŞTERİLERİMİZİN TEBESSÜMÜ HERŞEYE BEDEL”

Mersin’de temeli atılarak birçok ev ve firmanın ofislerinde yer alan Lusso Moena’nın kurucuları Elçin Soral, Caner Çakmak ve Alihan Güler projeleri ve hedeflerini anlatarak, “Mersin ili haricindeki bayilik talepleri oluyor, bu yüzden Lusso Moena markası adı altında yeni bayiliklerimiz olacak. Bünyemize yeni yılda yeni objeler dahil edeceğiz. Bizler için müşterilerimiz yaşam alanlarıyla alakalı hayallerine dahil olmak çok özel ve heyecan verici. Müşterile­rimizin proje teslimatı sonrasındaki tebessümleri her şeye bedel. Bu yüzden bünyemizde birçok markayı bulundurup, daha kaliteli ve müşterilerimizin kendilerini özel hissetmeleri için elimizden geleni yapacağız. Daha öncede dile getirmiş olduğumuz gibi modern çağın yaşam alanlarımıza yansımaları her geçen gün daha da keyifli hale geliyor. Mersin ve çevre illerimizde son yıllarda yaşam alanlarına verdikleri önem bizlere daha da çok iş hayatımızda keyif veriyor. Yeni yılda Lusso Moena ailesi olarak yeni umutlarla beraber önce sağlık, sonra huzur ve mutluluklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.