Mersin'de rekor skor

Mersin'de rekor skor cukurovagazetesi.com
Kader Çetintaş

Mersin Süper Amatör Küme maçları bol gollü geçerken A Grubu maçında deplasmanda Taşucuspor ile karşılaşan lider İdman Yurdu 23, rakibini 23-0 yenmeyi başardı. Grubun diğer maçları da yine gollü geçti.


 

Mersin Süper Amatör Küme’de 6. Hafta geride kalırken, oynanan tüm karşılaşmalarda farklı galibiyetler dikkat çekiyor.

Sezon başından bu yana oluşan farklı skorlar, Mersin Süper Amatör Küme'nin kalitesini tartışılır hale getirdi. Bu karşılaşmalardan A Grubu lideri İdman Yurdu 23, rotasyonlu çıktığı maçta deplasmanda Taşucuspor’u 23-0 yendi. Liderin takipçilerinden Akdeniz Zirvespor rakibi Galataspor'u Ferhat İlingi, Serdar Köse, Mehmet Yasin Duvarcı ve Can'ın golleriyle 4-0 yenerek lideri averajla takip etmeye devam etti. Erdemli Belediyespor haftayı hükmen galibiyetle geçerek liderle eşit puanda takibini sürdürdü.

 

ERDEMLİ LİMONSPOR İKİNCİ YARIDA MAÇI ALDI

Haftanın en önemli karşılaşmasında Erdemli Limonspor, konuk ettiği Akdeniz Belediyespor karşısında oldukça zorlandı. Deplasman ekibinin ilk yarıda daha etkili olduğu karşılaşmada ilk yarı, konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile kapandı. 2. yarıya daha motive çıkan Erdemli Limonspor 70 ve 88. dakikalarda Batuhan Güvenç golleriyle 3 puana ulaşarak, 2 puan geriden takibi sürdürdü. 

HAFTANIN MAÇI ORMANSPOR – İDMAN YURDU 1923 MAÇI OLACAK

Grubun iddialı ekiplerden biri olan Ormanspor, Mut İdman Yurdu Belediyesi’ni deplasmanından 4-1 mağlup ederek, liderin 2 puan gerisinde kalmaya devam etti. Ormanspor bu hafta sonunda lider İdman Yurdu 1923'ü konuk edecek. Mersin Demirspor da Anamur Muz’un kümeden çekilmesiyle haftayı hükmen galibiyetle kapatarak puanını 10'a yükseltti.