Mersin Valisi Pehlivan, muhtarlar ile bir araya geldi

Mersin Valisi Pehlivan, muhtarlar ile bir araya geldi cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ vesilesiyle düzenlenen programda Mersin’de görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.


Vali Pehlivan, Suphi Öner Öğretmenevi’nde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gerçekleştirilen programda konuşma yaptı.


Vali Pehlivan konuşmasında, “19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle, Mersin İlimizin Mahallelerinde görev yapmakta olan siz kıymetli Muhtarlarımız ile bir araya gelmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Sizler, kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza ulaştırılması, vatandaşlarımızın sesinin, taleplerinin kamu kurumlarına, kamu görevlilerine iletilmesi konusunda birlikte çalıştığımız yakın mesai arkadaşlarımızsınız. Özveriyle yerine getirmekte olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 


Muhtarla Günü’nü kutlayan Pehlivan, “Siz değerli Muhtarlarımızın ve sizlerin şahsında, Ülkemizin dört bir yanında, halkımızın  teveccühüyle seçildikleri Muhtarlık görevini en iyi şekilde yerine getirme gayretiyle çalışan, milletimizin devlet kurumlarıyla iletişiminde köprü vazifesi üstlenmek suretiyle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına, sorunlarına ve taleplerine çözüm üretmek için çaba sarf eden, bu maksatla ilgili kamu birimleri nezdinde gerekli girişimlerde bulunan, vatandaşlarımızın sevinçli veya kederli günlerinde yanlarında olan, devlet millet kaynaşmasına, kenetlenmesine ziyadesiyle önemli katkılar sunan bütün Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü içten en iyi dileklerimle kutluyor, sağlık ve huzur içinde, başarılı hizmetlerinizin artarak devamını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.
 
Programda, Mezitli ilçesi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yenimahalle Muhtarı Hatice Yozgat da bir konuşma gerçekleştirdi, duygu ve düşüncelerini ifade etti.
Programa; Vali Yardımcısı Kadir Okatan, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, İl İdare ve Denetim Müdürü Mehmet Akdoğan ve Mahalle Muhtarları katıldı.