SAHA EXPO 2024 “Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı” için geri sayım başladı

SAHA EXPO 2024 “Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı” için geri sayım başladı cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen SAHA EXPO 2024 “Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı” bu yıl dördüncü kez İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.


Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Dışişleri Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve diğer sivil ve askeri kamu kurumlarının katılımı ve desteği ile SAHA EXPO A.Ş. organizatörlüğünde her 2 yılda bir düzenlenen SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı; 1.000 den fazla firması ve 26 üniversitesi ile Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul tarafından düzenleniyor.


Türkiye’nin yükselen savunma ve havacılık üretim potansiyelini ve bağımsız üretim gücünü sergilemek için uluslararası bir platform olarak hizmet veren fuarda; savunma, havacılık, denizcilik ve uzay sanayinin stratejik öneme sahip birçok yüksek teknolojili ürünü sunulacak ve bunların bazıları ilk kez sergilenecek.
SAHA EXPO dördüncü defa, 22-26 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi, İstanbul Yeşilköy'de 90.000 m2 alanda düzenlenecek.