EuroLeague'den Elijah Bryant ve Tarık Biberovic'e 1'er maç ceza

EuroLeague'den Elijah Bryant ve Tarık Biberovic'e 1'er maç ceza cukurovagazetesi.com
DHA

EuroLeague’de Anadolu Efes oyuncusu Elijah Bryant ile Fenerbahçe Beko oyuncusu Tarık Biberovic’e 1’er maç ceza verildi. Ayrıca Bryant 10 bin Euro para cezası alırken, Tarık ise 5 bin Euro ile cezalandırıldı.


Turkish Airlines EuroLeague'in 2'nci haftasında Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko karşılaşmasında Elijah Bryant ile Tarık Biberovic arasında yaşanan kavganın cezası belli oldu.

Anadolu Efes'e Elijah Bryant'a 10 bin Euro ve 1 maç erkek cezası verilirken, Fenerbahçe Beko'da ise Tarık Biberovic'e 5 bin Euro ve 1 maç erkek cezası verildi.

Öte yandan F.Bahçeli yönetici Sertaç Komsuoğlu'na da hakemlere karşı saygısızlığı temsil eden hareketlerinden dolayı 4 bin Euro para cezası verildi.Konuyla ilgili olarak verilen cezalar şu şekilde:

"Fenerbahçe Beko oyuncusu Tarık Biberovic, Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan maçta başka bir kişiye karşı fiziksel saldırı girişiminde bulunulduğunda Euroleague Basketbol Disiplin Tüzüğü'nün 27.2.e) bölümünde bir maç erkeklerde ve 5.000 Euro para cezasına çarptırıldı.Anadolu Efes oyuncusu Elijah Bryant, Anadolu Efes ile F.Bahçe Beko arasında oynanan maçta başka bir kişiye karşı fiziksel saldırı girişiminde bulunabileceğiniz Euroleague Basketbol Disiplin Tüzüğü'nün 27.2.e) birinci maçında erkeklerde ve 10.000 Euro para cezasına çarptırıldı.

Anadolu Efes ile Fenerbahce Beko arasında oynanan karşılaşmada hakemlere karşı saygısızlık temsil eden hareketlerinden dolayı Fenerbahçe Beko İstanbul ile bağlantılı kişi Sertaç Komsuoğlu'na Euroleague Basketbol Disiplin Tüzüğü'nün 27.2.b) maddesinde 4.000 avro para cezası verildi."

Sarı-lacivertli formayı Biberovic'e verdi, Kızılyıldız maçında; Anadolu Efes'te ise Bryant, Maccabi Tel Aviv müsabakasında parkede yer alamayacak.