Ergün Pembe MİY'in başında sahada

Ergün Pembe MİY'in başında sahada cukurovagazetesi.com
Hasan Kuyugöz

Yeni Mersin İdman Yurdu teknik direktörlük görevine Ergün Penbe’yi getirdi. Takımın başında ilk kez sahaya çıkan Penbe, "Tüm mesaimizi buraya harcayacağız, biz inanıyoruz herkesin inanması lazım" dedi.


Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY) Okan Kopan'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Galatasaray efsanelerinden Ergün Penbe'yi getirdi. 

"BİZİM İŞİMİZ ZORU BAŞARMAK"

Vakit kaybetmeden takımla birlikte çalışmalara başlayan Penbe, işlerinin kolay olmadığını söyleyerek, "Futbolcularımızla birlikte Yeni MİY’i hak ettiği yere taşıyacağız. İşimiz kolay değil. Bizim işimiz zoru başarmak. Hep beraber zor görevin üstesinden gelmeye çalışacağız. Başaracağımıza inanıyoruz. İnanmak başarmanın yarısıdır. Çok çalışıp inandığınız zaman başarı geliyor. Kenetlenirsek üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz. Maçlar sahada kazanılır. MİY ruhunu sahaya yansıtırsak iyi işler çıkaracağımızı düşünüyorum. Taraftarımızı her maçta yanımızda görmek istiyoruz" dedi. 

"HERKESİN İNANMASI LAZIM"

Başarıya oyuncuların inandırabilmenin öneminden bahseden Penbe, "İnanıyoruz. Korkmuyoruz. Bundan sonra çıkacağımız her maçı kazanıp puan ya da puanlar almak istiyoruz. Önümüze bakacağız. Seri yakaladığınız zaman çok daha farklı yerlere gelebiliyorsunuz. Önemli olan takıma ivme kazandırıp kazanabildiğimiz kadar maç kazanmak. Bir bakmışsınız ikinci yarıya başladığımızda play-off potasındayız. 3 puanlı sistemde her şey olabilir. Futbolun güzelliği bu. Ümitliyiz. Takımı en iyi yerlere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Tüm mesaimizi buraya harcayacağız. Biz inanıyoruz, herkesin buna inanması lazım.”