Ali Rıza Özdeniz İYİ Parti Mersin İl Başkanı oldu

Ali Rıza Özdeniz İYİ Parti Mersin İl Başkanı oldu cukurovagazetesi.com
Güray Gürdal

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığına Ali Rıza Özdeniz atandı.


İYİ Parti Mersin İl Başkanlığında bayrak değişimi. Düzenlenen törende partililerle buluşan Dr. Ali Rıza Özdeniz, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu tarafından il başkanlığına atandığını söyledi.

Amaçlarının birlik ve beraberlik göstererek, iktidar yolunda Genel Başkana yol arkadaşlığı yapmak olduğunu vurgulayan Özdeniz, “Bunun içinde partimizin tüzüğünün 3. maddesi önemlidir. Bu maddede İYİ Parti gücünü milletten alan bir siyasi kuruluştur. İYİ Parti’nin aziz Türk milleti ve parti üyeleridir. İYİ Parti bende dahil hiç kimsenin babasının malı değildir. Tapumuz bütün Türk milletine açıktır. Ülkemizde İYİ Parti bir ihtiyaçtan dolayı kuruldu. Bu ihtiyaç ortadan kalkmış değil. Ülkemizin, Türk milletinin İYİ Parti’ye ihtiyacı var. Bugün diğer muhalefet partilileri klasik iktidar eleştirilerine devam ediyorlar. Ülkemizin en büyük problemlerinden bir olan ekonominin sebebi tek adam yönetimidir, tek adam rejimidir. Ülkemizin diğer büyük problemi de batının temiz kalması amacına hizmet eden, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni göçmen yuvası haline getiren tek adam kararıdır. Tek adam rejimine karşı dik duran, ülkemizi parlamenter demokratik sisteme geçirmekten bahseden tek Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’dur” dedi.

Eski günlerine dönmek için omuz omuza, birlikte çalışacaklarını dile getiren Özdeniz, “İnşallah iktidara yürüyeceğiz. İYİ Parti’nin iktidar yürüyüşünde hiç yılmadan çalışacağız, yürüyeceğiz, durmayacağız. Allah’ın izniyle başaracağız” ifadelerini kullandı.