İYİ Partili Kocamaz, Çocuk Cinayetleri Ve Tacizlerine Sert Çıktı

İYİ Partili Kocamaz, Çocuk Cinayetleri Ve Tacizlerine Sert Çıktı cukurovagazetesi.com
Ahmet Koru

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, son günlerde yaşanan çocuk cinayetleri ve tacizlerine sert tepki gösterdi.


Kocamaz tepkisini şu sözlerle dile getirdi, “Ülke ne hale geldi Yarabbi. Bazı insanlar nasıl bu şekilde yoldan çıktı, nasıl bu kadar soysuzlaştı, şerefsizleşti yarabbi. Bu olayları gördükçe, hayvanları daha çok seviyorum” dedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden son günlerde Türkiye gündemine oturan küçük Narin cinayeti ve Türkiyenin farklı şehirlerinden gelen çocuk istismarlarına tepki gösterdi.

Kocamaz zor bir dönemden geçtiğimizi belirterek, “Bir haftadır TV’lerde gündemden düşmeyen Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin kızımızın katledilmesiyle ilgili acımız dinmeden, Tekirdağ’dan 2 yaşındaki Sıla bebekle ilgili cinsel istismar iddiaları gündeme bomba gibi düştü! Bebeğin ahlaksız annesi olayı bilmesine rağmen, çocuğun sedirden düştüğünü iddia ederek çocuğu ancak 2 gün sonra hastaneye götürüyor. Ve istismar olayı doktorların muayenesi anında ortaya çıkıyor. İnanın Narine ve Sıla bebeğe yapılan muameleleri hayvanlar yapmaz. Ahlaksızlığın doruğa tırmandığı, bazı tiplerin alçaldıkça alçaldığı bir dönemden geçiyoruz” şeklinde konuştu.

“Bu tipleri gördükçe, hayvanlara hayvan demeye utanıyorum”

Kocamaz, çocuk cinayetleri için caydırıcı yeni yasalar çıkması gerektiğine dikkat çekerek, “Ülke ne hale geldi Yarabbi” diyen Kocamaz, “Bazı İnsanlar nasıl bu şekilde yoldan çıktı, nasıl bu kadar soysuzlaşıp, şerefsizleşti Yarabbi. Ömrümüz boyunca geçmişimizle övündük. Şimdiki çocuklar, şimdiki gençler bu aşağılık insanların nesiyle övünsün Yarab. Bu olayları gördükçe, hayvanları daha çok seviyorum. Bu tipleri gördükçe, hayvanlara hayvan demeye utanıyorum. Ülkeyi yönetenlerin cekli caklı hikayeleri bırakıp, her geçen gün artan bu tür şerefsizlikleri en ağır şekilde cezalandırmak, ahlaki erozyonu ortadan kaldırmak için neler yapılabileceğine yönelik kararlar alıp, uygulamada neler yapılabileceğini ortaya koymalı, yasalarda eksiklikler var ise caydırıcı olabilecek yeni yasalar çıkarmalıdır” ifadelerini kullandı.