Yeni MİY Arnavutköy Belediyesi maçına hırsla hazırlanıyor

Yeni MİY Arnavutköy Belediyesi maçına hırsla hazırlanıyor cukurovagazetesi.com
Ahmet Koru

Yeni Mersin İdmanyurdu (MİY), TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele etmeye devam ederken, bu hafta Arnavutköy Belediyesi karşılaşmasına odaklanmış durumda.


Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig'de yükselerek çıktığı ilk sezonda 36 maçta 16 galibiyet, 10 beraberlik ve 10 mağlubiyetle dikkat çeken Mersin ekibi, play-off'ta 1461 Trabzon FK'ya elenmişti. Ancak bu sezon takım birçok sorunla boğuşarak lige kötü bir başlangıç yaptı

Maddi sıkıntılar ve yönetimin bir türlü belirlenememesi yüzünden gerekli transfer çalışmasını yapamayan Mersin ekibi, lige 2’de sıfır yaparak başladı. Sezonun ilk maçında Menemen FK'ya 2-0 yenilen kırmızı-lacivertliler, ikinci maçta ise 68. karşılaşmasında Aksaray Belediyesi'ne 3-1 mağlup oldu. Şimdi ise gözler Arnavutköy Belediyesi ile oynanacak olan 3. hafta karşılaşmasında.

Teknik Direktör Okan Kopan'ın yönettiği Aziz Sancar Tesislerinde antrenmanlarını sürdüren takım, maç öncesi teknik ve taktik çalışmalara ağırlık veriyor. Yaklaşık iki saat süren son antrenmanda futbolcuların hırslı ve güdüsü gözlemlendi.