Mersin Hal'in Altyapı Sorunları Masaya Yatırıldı

Mersin Hal'in Altyapı Sorunları Masaya Yatırıldı cukurovagazetesi.com
Ahmet Koru

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, MTSO 6 No’lu Toptan Gıda ve Muhtelif Ticaret Meslek Komitesi Başkanı Nebi Tüncer ve Mersin Halciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Kaya, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz’ı ziyaret etti. Görüşmede, Mersin Meyve Sebze Hal’inin altyapı sorunları detaylı bir şekilde ele alındı.


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) heyeti, Mersin Meyve Sebze Hali'nin altyapı sorunlarına çözüm arayışıyla MESKİ Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz ile bir araya geldi.

Ziyarete MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, Toptan Gıda ve Muhtelif Ticaret Meslek Komitesi Başkanı Nebi Tüncer ve Mersin Halciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Kaya katıldı.

Görüşmede, Mersin Meyve Sebze Hali’nde özellikle altyapıdan kaynaklanan sorunlar gündeme getirildi. Hal esnafının yaşadığı su ve kanalizasyon problemleri, bu sorunların ticaret faaliyetlerini olumsuz etkilediği vurgulandı. Heyet, mevcut altyapının yetersizliği nedeniyle yağışlı havalarda meydana gelen su birikintileri ve kanalizasyon taşmaları gibi sıkıntıların çözümü için MESKİ'den destek talebinde bulundu.

Ziyaretin sonunda, taraflar karşılıklı iş birliğinin önemini vurgularken, Mersin Hal’inin altyapı sorunlarının çözümü için sürdürülecek çalışmaların hızla ilerlemesi konusunda hemfikir olduklarını dile getirdiler. Mersin ekonomisinin can damarı olarak kabul edilen halin modernize edilmesi için gerekli adımların atılacağı belirtildi.