ÇBK Mersin, 2024-2025 Sezonuna Hızla Hazırlanıyor

ÇBK Mersin, 2024-2025 Sezonuna Hızla Hazırlanıyor cukurovagazetesi.com
Ahmet Koru

ÇBK Mersin, 2024-2025 sezonunda ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etmek üzere hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.


Bu yıl Mersin'i Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde üç takım temsil edecek; bu takımlardan biri olan ÇBK Mersin, hem Türkiye liginde hem de FIBA Kadınlar Euroleague'de temsil edilecek.

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için önemli adımlar atan ÇBK Mersin, birçok Türk oyuncuyla yeniden anlaşarak takımın temelini sağlamlaştırdı. Ayrıca, takımın uluslararası başarı hedeflerine ulaşabilmesi için seçkin yabancı oyuncularla anlaşma sağladı. Kulüp, bu sezon hem Türkiye liginde hem de Avrupa’da büyük bir başarı yakalamayı planlıyor.

ÇBK Mersin Genel Menajeri Aslı İnceer, kulübün hedefleri ve hazırlık süreci hakkında açıklamalarda bulundu. İnceer, “Bu sezon Mersin’de üç takımın Süper Lig’de mücadele etmesi, şehrimizin basketbol potansiyelinin ve bizim hedeflerimize doğru adım adım ilerlediğimizin en büyük göstergesidir. Mersin halkı bu sezon çok heyecanlı ve kaliteli maçlar izleme şansı bulacak. Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da şampiyonluk hedefliyoruz ve bu doğrultuda yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

ÇBK Mersin’in hedefleri doğrultusunda sürdürdüğü hazırlıklar, taraftarlar ve spor camiası tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Kulüp, yeni sezonda şehri gururlandırmak ve ulusal, uluslararası alanda önemli başarılar elde etmek için çalışmalarını sürdürüyor.