MSK’da gözler son maçta

MSK’da gözler son maçta cukurovagazetesi.com
Güray Gürdal

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Play-off’da şampiyonluk mücadelesi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), Sigortam Net karşısında seride 2-1 öne geçerek, şampiyonluğa bir adım daha attı.


İlk maçında etkili oyunu ile Sigortam Net’i 20 sayı farkla 86-66 yenen ancak ikinci maçında 19 sayı farkla 104-85 mağlup olan MSK, evinde oynadığı ilk karşılaşmadan 85-64 galip ayrılarak serideki eşitliği bozdu. Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan ve büyük taraftar desteği alan MSK, gözünü şampiyonluğa dikti. Evindeki son maçı da yenerek süper lige çıkmak isteyen MSK’da keyifler yerinde.

Galibiyetten sonra açıklamalarda bulunan MSK Baş Antrenörü Can Sevim, şampiyonluk için 1 önemli maç kaldığını belirterek, “Galibiyetin tadını çıkarıp hemen diğer maçımız için antrenmanlarımıza başladık. Bir kere süper lige çıkmak istiyoruz. Tek hedefimiz ve arzumu bu yönde. Bu şehir süper ligi hak ediyor ve bizde bunu başarmak istiyoruz. Bu bilinçle de çok net bir şekilde son maçı kazanıp, Mersin’de seriyi bitirmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz” dedi.