Mersin Barosu'ndan stajyer avukatlara kahvaltı etkinliği

Mersin Barosu'ndan stajyer avukatlara kahvaltı etkinliği cukurovagazetesi.com
Bilge ÇAKIR

Mersin Barosu Staj Eğitim Merkezi, stajyer avukatların tanışıp kaynaşmasını sağlamak ve meslektaş dayanışmasını güçlendirmek amacıyla bir kahvaltı etkinliği düzenledi.


Daphne Restaurant'ta gerçekleştirilen etkinliğe, Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Etkinlikte stajyer avukatlar, birbirleriyle daha güçlü iletişim kurma ve keyifli vakit geçirme imkanı buldu. Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, stajyer avukatların mesleki gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerde de yer alarak dayanışma içerisinde olmalarını sağlamak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlediklerini belirtti. Özdemir, katılım gösteren stajyer avukatlara teşekkür etti.

Resim

Mersin Barosu Avukatlık Akademisi Başkanı Av. Hasan Canacankatan, etkinliğin stajyer avukatların kaynaşmasına ve Baro yönetimi ile bir araya gelmelerine fırsat sağladığını ifade ederek, katılım gösteren stajyer avukatlara teşekkürlerini iletti.

Stajyer avukatlar da etkinliği düzenleyen Baro yönetimine ve Staj Eğitim Merkezi'ne teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu tür etkinliklerin mesleki ve sosyal bağları güçlendirdiği vurgulandı.

Resim