"Akdeniz Gençliği Deniz Kampı" Projesi denizde heyecanla başladı

cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Mersin’in Altuğ Verdi Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen "Akdeniz Gençliği Deniz Kampında" projesi, Akdeniz Kaymakamlığı önderliğinde büyük bir coşkuyla başladı.


Mersin Valiliği himayesinde, Akdeniz ilçesinde yaşayan sosyo-ekonomik olarak dezavantajlı ailelerin çocuklarını terör, suç ve bağımlılıktan korumak amacıyla hayata geçirilen bu proje, birçok kurumun katkılarıyla gerçekleşiyor.

İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İzcilik Federasyonu Mersin il temsilciliği gibi kuruluşlar, gençlerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlıyor.

Projenin ilk dönemi, 14-16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi ve 150 erkek lise öğrencisi katıldı. Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özgür Gözde ve Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selim Daydaş'ın da katıldığı açılış töreni, projenin önemini vurguladı.

Toplam 600 öğrencinin faydalanacağı projenin diğer dönemleri de heyecanla bekleniyor. Ortaokul kız öğrencileri için 21-23 Mayıs, ortaokul erkek öğrencileri için 28-30 Mayıs ve lise kız öğrencileri için 4-6 Haziran tarihleri planlandı.