Inter Academy minik futbolcuları kamp heyecanı yaşadı

Inter Academy minik futbolcuları kamp heyecanı yaşadı cukurovagazetesi.com
Güray Gürdal

Inter Academy Türkiye Futbol Okulu, Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki 5 binden fazla öğrencisine Antalya’da kamp heyecanı yaşattı.


Antalya Kamelya Collection Otel’de gerçekleşen 2024 Antalya İlkbahar kampına, Inter Academy Türkiye Kurucu Ortakları Hüseyin Gökten, Hüseyin Altun, Hüseyin Kılavuz, Inter Academy Genel Direktörü Marco Monti, Inter Antrenörü Matteo Malgarini, Valerio Ringoli ve Luigi Mainolfi ile Türkiye genelindeki Inter Academy Türkiye Bayileri, Inter Academy Türkiye antrenörleri ve veliler katıldı.

600 kişinin katıldığı seremoni ve çeşitli etkinliklerle başlayan Inter Academy Türkiye İlkbahar kampında konuşan Inter Academy Genel Direktörü Marco Monti, gala gecesinin güzelliğine vurgu yaparak kampta bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Inter Academy Türkiye Kurucu Ortağı Hüseyin Kılavuz ise  “Burada bu atmosferde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İki ortağım Sayın Hüseyin Gökten ve Hüseyin Altun’la bir arada çıktığımız bu yolda Mersin’de 8 tesisimiz ve Türkiye’nin geneline yayılan bayi ağımızla birlikte genç yeteneklere ulaşma misyonumuzu başarılı bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.