Ali Boltaç, mazbatasını aldı

Ali Boltaç, mazbatasını aldı cukurovagazetesi.com
Nurgül Bayram

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Mersin Tarsus Belediye Başkanı seçilen Ali Boltaç, Tarsus Adliyesi’nde saat 11.00’da düzenlenen törenle mazbatasını aldı.


Mazbata töreni sonrası ilk resmi görevini gerçekleştirmek için Tarsus Belediyesi’ne giden Boltaç, programın devamında ilçe halkına teşekkür etti.

‘’Tarsus’a hayırlı bir evlat olacağız’’

Tarsus birliği ve beraberliğinden dolayı bugün bu noktada olduğunu belirten Boltaç, Her şeyden önce beni değil kendinizi alkışlamanızı istiyorum, bu gurur ve bu eser sizin, iyi ki varsınız. Tarsus birliği beraberliği bugün beni bu noktaya getirdi. Bundan sonrada ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen kutuplaştırmayan, tam tersine bütünleştiren bir dil görecek sizlerle beraber yöneteceğiz. Kimsenin hakkı yenmeyecek, memleketimiz ve sizler için çok çalışacağız.  Tarsus’a hayırlı bir evlat olacağız.
Atatürk’ün yolunda ilerleyeceğine dikkat çeken Boltaç, ‘’Sorumluluğumun bilincindeyim, gerçekten ağır bir sorumluluk. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 39 yaşında Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu, dolayısıyla bizim aldığımız sorumluluk onun aldığı sorumluluğun yanında tırnağı etmez.  Biz ulu önderin çizdiği yolda, onun ışığında yürüyeceğiz’’şeklinde konuştu. 

‘’Uyumla huzurla memleketimizi yöneteceğiz’’

Başkan Vahap Seçerle uyum içinde çalışacaklarını dile getiren Ali Boltaç, ‘’Tarsus halkı hiç merak etmesin biz her zaman onların yanında olacağız. Mersin’de Büyükşehir Başkanı Vahap Seçer Tarsus’ta Ali Boltaç yönetimiyle, uyum içinde olacağız. Uyumla huzurla memleketimizi yöneteceğiz. Her bireyin memnuniyetini kazanacağız. Gönlünüzü fethetmeye geliyorum dedim ve geldim. 

‘’Devlette devamlılık esastır’’

Kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların da yanında olacağını belirten Boltaç, ‘’ Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlar da hiç merak etmesinler onlar gözden ırak olmayacak gönlümde yaşayacaklar. Her konuda yanlarında olacağım. Tarsus 180 mahalleden oluşuyor her bireyi bizim için kıymetli en yakın zamanda onlara hizmetimizi sunacağız. Devlette devamlılık esastır,  iyi işlerimize devam edip yanlış işlerimizi düzeltip devlete faydalı bir evlat olacağız.