Mersin SMMMO heyetinden Baysal’a plaket

Mersin SMMMO heyetinden Baysal’a plaket cukurovagazetesi.com
Nurgül Bayram

Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) ile Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal ve grup müdürleri iftarda bir araya geldi. Oda, yakın zamanda emekliye ayrılacak olan Başkan Baysal’a plaket takdim etti.


Heyet; 34.kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bugüne kadar Oda'ya destek veren tüm üyelere ve yakın zamanda emekliliğe ayrılacak olan Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal’a plaket takdim ederek, hizmetleri için teşekkür etti.

Tüccar Kulübünde düzenlenen iftar programına; MSMMO Yönetim Kurulu Başkanı Emin Levent Türkili, Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, Grup Müdürleri Bekir Yiğit, Osman Çelik, Ahmet Hatipoğlu, Toros Vergi Dairesi Müdürü Hakan Albaklı, İstiklal Vergi Dairesi Müdürü İlker Serbez, Liman Vergi Dairesi Müdürü Ergün Zülfükaroğlu, İhtisas Vergi Dairesi Müdürü Oktay Durak, Türmob Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Faruk Tokgöz, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe, Adana Ymm Odası Başkan Yardımcısı Yılmaz Uçak, Ticaret Ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, Genel Sekreteri Mahmut Taşhan, Zeytinli Bahçe Mesleki Ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürü Serkan Taş, Ticaret Liseliler Dernek Başkanı İsmail Toprak, Türmob Mesleki Geliştirme Ücret Tespit Komisyonu Üyesi Ali Günaştı Ve Meslektaşlarının Katılımıyla İftar Organizasyonu Tüccar Kulübü'nde gerçekleştirildi.

TÜRMOB’un ilk Genel Sekreteri  Yılmaz Uçak, muhasebecilik mesleğinin dünden bugüne uzanan sürecinde, Oda'nın kuruluş yıl dönümü sebebiyle örgütlü mesleki mücadelesi hakkında bilgi verdi.