İnce’den Tarsus’ta sert çıkış

İnce’den Tarsus’ta sert çıkış cukurovagazetesi.com
Ebru DOST

Muharrem İnce Tarsus’tan seslendi: “Bizimki ne taht kavgası, ne rant kavgası bizimki memleket sevdası”


Haluk Bozdoğan’ın Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adaylığı, eski partisi CHP’nin itirazı üzerine iptal edilmişti. Bozdoğan bunun üzerine oğlu Ozan Mehmet Bozdoğan’ı aday göstermişti.

Tarsus’ta Sağlık Yerleşkesi  açılışına katılan Genel Başkan Muharrem İnce’de, Bozdoğan’a yapılanı demokrasi ayıbı olarak değerlendirdi.
 İnce “Bizimki ne taht kavgası, ne rant kavgası bizimki memleket sevdası” diyerek, “Bu ülkede bazı coğrafi alanlar var bunlardan biri Tarsus, eğer iyi planlanırsa tüm Türkiye’ye bakacak berekete, kapasiteye sahip. Bu Tarsusluların Memleket Partisi meselesi değil, Haluk Bozdoğan meselesi değil, demokrasi meselesi, hak ihlali, mağduriyet meselesi, demokrasi ayıbıdır bu. 7 düvel bir araya gelmiş bu adamım adaylığını nasıl düşürürüz diye plan yapmışlar bildiğiniz. CHP ile DEM Parti MHP, İYİ PARTİ ortak olmuş aynı kâğıda imza atmış, adaylık düşürülmüş. Çünkü kazanacağını biliyorlar. Bu kirli koalisyona dur demek Memleket Partisini Tarsus’ta seçmek ile olur. Hayırlı uğurlu olsun. Bizimki ne taht kavgası, ne rant kavgası bizimki memleket sevdası” açıklamasında bulundu.