İlk finalist Fenerbahçe Opet

İlk finalist Fenerbahçe Opet cukurovagazetesi.com
İHA

Ankara’da düzenlenen Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voleybol yarı finalinde Fenerbahçe Opet, Türk Hava Yolları’nı 3-1’lik setlerle mağlup ederek finale yükseldi. Mücadelede Fenerbahçe Opet, rakibine 25-19, 22-25, 25-13, 25-20’lik setlerle üstünlük sağladı.


Fenerbahçe Opet'in finaldeki rakibi ise VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit arasındaki karşılaşmanın ardından belli olacak. Ankara'da gerçekleşen müsabakada hakemlik görevini İsmail Yıldırım ve Meryem Tekol Pelenk üstlendi.

Fenerbahçe Opet'in galibiyetinde öne çıkan oyuncular arasında Meliha Diken, Fetisova, Drca, Fedorovtseva ve Aslı Kalac dikkat çekti. Diğer yandan Türk Hava Yolları takımında Bergmann, Dicle Nur Babat, Van Ryk ve Neriman Özsoy öne çıkan isimlerdi.

Final müsabakası, voleybol tutkunlarını büyük bir heyecanla bekletirken, Fenerbahçe Opet'in formunu koruyarak finale çıkması, şampiyonluk yolunda önemli bir adım attığını gösterdi.

Ankara'daki salonda, İsmail Yıldırım ve Meryem Tekol Pelenk hakemliğinde oynanan mücadelede, Fenerbahçe Opet ve Türk Hava Yolları takımları karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Opet takımı, Meliha Diken, Fetisova, Drca, Fedorovtseva, Aslı Kalac, Vargas gibi oyuncularla sahaya çıkarken, yedekler arasında Gizem Örge, Ergül Avcı Eroğlu, Ada Germen Kırkmaz, De Souza, Stysiak ve Buse Ünal yer aldı. Rakip Türk Hava Yolları ise Bergmann, Dicle Nur Babat, Van Ryk, Neriman Özsoy, Kübra Akman, Silva gibi isimlerle mücadele etti. Yapılan karşılaşmada setler şu skorlarla sonuçlandı: 25-19, 22-25, 25-13, 25-20. Toplamda 102 dakika süren maçta setlerin süreleri ise sırasıyla 26, 28, 22 ve 26 dakika oldu.