Mersin DOB, 'Evita' Müzikali Prömiyeri Yaklaşıyor

Mersin DOB, 'Evita' Müzikali Prömiyeri Yaklaşıyor cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Mersin Devlet Opera ve Balesi, sahne sanatlarının önde gelen eserlerinden biri olan "Evita"nın prömiyeri için heyecanla hazırlanıyor.


Tim Rice ve Andrew Lloyd Webber'in unutulmaz müzikali, Arjantin'in eski devlet başkanı Juan Peron'un eşi Eva Peron'un olağanüstü yaşamını anlatıyor.

Bu muhteşem eser, Eva Peron'un gençlik yıllarından itibaren yaşadığı büyük mücadeleleri, zenginlik ve güç arayışını ve nihayetinde azizelik mertebesine ulaşmasını izleyicilere aktarıyor.

Bir 6 kişi görseli olabilir

Orkestra Şefleri Aytuğ Ülgen ve Orkhan Hashimov, müziğin büyüsünü seyircilere taşıyacaklar. Rejisör Caner Akın, eserin görsel anlatımını ustalıkla yönlendirecek. Koro Şefi Anıl Aydın, şarkıların harmonisini sağlayacak. Dekor tasarımını Özlem Topuz, kostüm tasarımını Olcay Engin Kaymaz ve koreografisi Emre Karaca üstlenecek. Işıklandırma ise Tarı Deniz'e emanet.

Bir 10 kişi görseli olabilir

Mersin Devlet Opera ve Balesi sahnesinde 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 20:30'da prömiyer yapacak olan "Evita" müzikali, 30 Mart 2024 Cumartesi günü saat 20:30'da ikinci temsilini gerçekleştirecek. Sahnedeki muhteşem performansın arkasında ise usta isimler bulunuyor:

Bir 18 kişi görseli olabilir

Biletler, gişede ve biletinial.com üzerinden temin edilebilir. Seyirciler, unutulmaz bir müzikal deneyimi için heyecanla beklenen "Evita"nın büyüsüne kapılmaya davet ediliyor.

Bir 4 kişi görseli olabilirBir 10 kişi görseli olabilir