Kocamaz: “Parti içinden hainlere çanak tutarak hainlik edenler var”

Kocamaz: “Parti içinden hainlere çanak tutarak hainlik edenler var” cukurovagazetesi.com
Ebru Dost

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, kendisini ziyarete gele partilisi M. Ali Ertem ile görüşmesi sonrası sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaparak partisine bir saldırı olduğunu ve parti içinden de bu saldırılara çanak tutulduğunu söyledi.


Vekil Kocamaz, son dönemlerde parti teşkilatlarında yaşanan olayları değerlendirdiğini söyleyerek dikkat çekici sözlerle bir paylaşım yaptı.

Kocamaz, “Son dönemde, özellikle de seçime hür ve müstakil olarak girme kararından sonra tüm Ülkemizde ve Mersin Teşkilatlarımızda yaşanan olayları değerlendirdik. Dışardan, partimizin içine el atanları ve buna parti içinden çanak tutarak hainlik edenleri konuştuk! Tüm hainlere ve her şeye rağmen alınan, hür ve müstakilen seçime girmesi ve 3.bir yol açma çabalarının haklı ve kararının doğru bir karar olduğunu, ülkemiz adına da hayırlı sonuçlar doğuracağına olan inancımızı dile getirdik! Bizler de alınan bu kararın ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in sonuna kadar yanındayız. Zira ülkemizin ve aziz milletimizin İYİ Parti’ye ihtiyacı var” ifadelerine yer verdi.