Toros Üniversitesi sanat sempozyumu sergisini açtı

Toros Üniversitesi sanat sempozyumu sergisini açtı cukurovagazetesi.com
Bedirhan Sumeli

Toros Üniversitesi 3. Uluslararası Sanat Sempozyumu Resim Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Sergi, Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin ev sahipliğinde düzenlendi.


Gülüm Özveren Sanat Galerisi’nde açılan sergiye; Toros Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Tunay Köksal, GSTMF Dekanı Prof.Dr. Uğurcan Akyüz, Toros Okulları Genel Müdür Yardımcısı Gül Emgili, SHMYO Müdürü Öğr.Gör.Dilan Sarpkaya, SKS Daire Başkanı Nur Dinç, akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Açılışta konuşan Dekan Akyüz, “Bugün Toros Üniversitesi'nin çatısı altında üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz uluslararası sanat çalıştayının kapanışı ve sergi açılışı için bir arada bulunuyoruz. Verimli, sosyal yönü güçlü ve keyifli bir çalıştay geçirdik! Daha önce üniversitemiz çatısı altında üç başarılı çalıştay gerçekleştirdik. Bu sayede üniversitemize bir sanat galerisi kazandırdık. Çalıştaylarımıza sahip çıkması ve galerimizin açılmasına olur verdikleri için Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Sertaç Özveren’e teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu motivasyon ve destekle müzemize doğru emin adımlarla yürüdüğümüzü düşünüyorum” ifadelerini kullandı.