Kış ’tan Dede’ye tam destek

Kış ’tan Dede’ye tam destek cukurovagazetesi.com
Bedirhan SUMELİ

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Gülnar Belediye Başkan Adayı Ali Dede’ye destek olmak için Gülnar’daydı.


Seçim programında Bardat Pazaryeri, Köseçobanlı, Akova, Bereket ve Kutlubey mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla görüşen Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede için Gülnarlılardan destek istedi.

Resim

Gerçekleştirilen ziyaret sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Vekil Kış, “Gülnar İlçemizde Bardat Pazaryeri, Köseçobanlı, Akova, Bereket ve Kutlubey mahallelerimizi ziyaret ederek esnafımız ve vatandaşlarımız ile görüşüp desteklerini istedik. Büyükşehir Belediyemiz her geçen gün yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer, İl Başkanımız Koral Ömür, Gülnar Belediye Başkan Adayımız Bayram Ali Dede, örgütümüz ve vatandaşlarımız ile birlikte Gülnar Sipahili Atık Su Arıtma Tesisi Temel Atma töreni ile Tarımsal Destekler törenini gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyemizin verdiği iftar yemeğinde, Gülnar’ın kalbi temiz, gülen yüzlü, sımsıcak insanlarıyla iftar soframızı paylaştık” dedi.

ResimResim