Eczacılık stajyer eğitimlerinin ikinci bölümü de gerçekleştirildi

Eczacılık stajyer eğitimlerinin ikinci bölümü de gerçekleştirildi cukurovagazetesi.com
Ebru Dost

Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 5. sınıf öğrencilerine, Mersin Eczacı Odası tarafından, Eczacılık alanında bilgilendirme eğitimlerinin ikinci bölümü gerçekleşti.


Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 5. sınıf öğrencilerine; gerek staj dönemlerinde, gerekse meslek hayatlarına başladıklarında zorluk yaşamamaları ve farkındalık oluşturması adına her yıl düzenlenen stajyer eğitimlerinin, ikinci bölümü gerçekleşti.

Eğitimde stajyerlere Eczane Otomasyon Sistemleri-Medula ve Pratik İlaç Bilgisi konuları hakkında sunumlar yapıldı.

Mersin Eczacı Odası eğitimle ilgili, “Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 5. Sınıf öğrencilerimizin gerek staj dönemlerinde, gerekse meslek hayatlarına başladıklarında zorluk yaşamamaları ve farkındalık oluşturması adına her yıl düzenlediğimiz stajyer eğitimlerimizin ikinci bölümünü gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz eğitim kapsamında; Oda Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ecz. Eda Gökçe Köse ve Ecz. Gizem Gümüş tarafından Eczane Otomasyon Sistemleri-Medula ve Pratik İlaç Bilgisi konuları hakkında sunumlar yapıldı. Öğrencilerimize staj dönemlerinde ve gelecekteki meslek hayatlarında başarılar dileriz” açıklamasını yaptı.