CHP’liler 2. Nergis Festivali’ne katıldı

CHP’liler 2. Nergis Festivali’ne katıldı cukurovagazetesi.com
Sami ŞAHİN

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Nergis Festivali’ne katıldı.


Mersin’in Tarsus ilçesinde bu yıl 2’ncisi düzenlenen festivalde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Festivale katılan CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Mersin Büyükşehir Belediyemiz tarafından Tarsus'ta organizasyonu gerçekleştirilen 2. Nergis Festivali'ne katıldım. İnsanımızı doğayla buluşturan bu festival Tarsus ve Mersin için önemli bir kazanç. Renk ve kokunun bütünleştiği bu festivali kentimize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer ve ekibine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Aynı festivale katılan CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç da sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Boltaç teşekkürlerini ilettiği paylaşımında, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, değerli eşi Meral Seçer ve Mersin Milletvekilimiz Sayın Gülcan Kış ile birlikte 2. Nergis Festivali'ne katıldım. Festivaller Tarsus'u kendi özüne ve kültürüne her geçen gün bir adım daha yaklaştırıyor. Doğanın insanıyla kucaklaştığı bu tür festivallerle kıyısına köşesine çekilmiş değil, bir şelale gibi gürül gürül akacak Tarsus. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer olmak üzere emeği geçenlere sonsuz teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

Resim